Лампочка

телефони служби підтримки: (067) 67 22 101,  (032) 243 25 11     email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Статті

Автоматичні вимикачі - основні поняття.

Автоматичні вимикачі служать виключно для захисту кабелю - але не обладнання!. Відповідно номінал автоматичного вимикача підбирається виходячи з перерізу кабелю, а не від потужності устаткування. А ось переріз кабелю підбирається виходячи з потужності обладнання. На жаль, 95% покупців "забувають" про це.

Детальніше...

Класи захисту корпусів електроустаткування

Ступінь захисту позначається буквами IP і двома цифрами.

Перша цифра від 0 до 6 характеризує ступінь захисту від проникнення сторонніх тіл.

Друга цифра від 0 до 8 - від проникнення вологи

Детальніше...

Що таке ПЗВ та навіщо він потрібний?

ПЗВ – пристрій захистного відключення.

Якщо говорити сухою мовою електриків-фахівців, то ПЗВ – це механічний комутаційний прилад, що служить для aвтоматичного роз'єднання ланцюга від мережі живлення при перевищенні струму небалансу заданого значення за певних умов (захист людини від ураження електричним струмом при дотику до струмоведучих частин, протипожежний захист).

Якщо ж говорити по-простому, то ПЗВ порівнює струм, що пішов у квартиру, зі струмом, що повернувся із квартири. Якщо ці струми виявляються різними, то ПЗВ відключає струм.

Детальніше...

Пристрій контролю доступу від Moeller

Компанія Moeller представляє новий пристрій контролю доступу M22_ESA. Цей виріб дозволяє зчитувати відбитки пальців людини й виконує функції електронного контролю доступу для агрегатів, систем і будинків.

Відбитки пальців унікальні, не можуть бути загублені й абсолютно точно ідентифікують людину. Людський відбиток пальця не змінюється протягом життя, а унікальний малюнок відбитка не може бути використаний третіми особами.

Детальніше...