Лампочка

телефони служби підтримки: (067) 67 22 101,  (032) 243 25 11     email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Про магазин

Інтернет – магазин «Лампочка» створений командою фахівців, які з 1995 року займаються проектуванням, монтажем, продажем електротехнічної продукції провідних компаній України, Європи та світу. Наш інтернет - магазин це не тільки віртуальний сайт для простора Інтернету, який може скоро щезнути в невідомому напрямку, залишивши Вас наодинці з проблемним товаром, в наш магазин – салон завжди можна приїхати і в живу побачити і зрівняти представлений товар. З недавнього часу ми помітили, що на ринку все важче стало придбати якісну продукцію. Ринок заповнений низькоякісною продукцією зробленою в основному в Китаї.

Так з’явився проект інтернет - магазин «Лампочка» .

Його мета – полегшити доступ до асортименту, зробити зручнішим і простішим доступ до наших каталогів та цін.

Маємо надію що «Лампочка» допоможе Вам реалізувати ваші проекти, і, в свою чергу, очікуємо від Вас на відгуки, побажання, критику.

Постійним клієнтам нагадуємо, а новим повідомляємо, що у нас діє система знижок. Не забувайте при замовленні нагадувати менеджеру.
З повагою, і надією на співпрацю команда проекту «Лампочка».

P. S.: «Розчарування від низької якості триває набагато довше, ніж задоволення від низької ціни» Генрі Форд.